Svendeprøvevejledninger
Slagterfagets fællesudvalg sikrer at svendeprøvevejledningerne til faget altid er opdateret og gældende. Du kan finde vejledninger, regualtiver og procedurer til uddannelserne:
Gourmetslagter 2021
Svendeprøvevejledning – Butik
Svendeprøve praktisk opgave – Butik
Svendeprøvevejledning – Delikatesse
Svendeprøve praktisk opgave – Delikatesse
Svendeprøvevejledning – Pølsemager
Svendeprøve praktisk opgave – Pølsemager
Svendeprøvevejledning – Slagtning
Slagter
Svendeprøvevejledning – Slagter
Svendeprøve praktisk prøve – Slagter
Bilag – Slagter
Svendeprøvevejledning – Forædler
Svendeprøvevejledning – Svineslagter
Svendeprøvebilag – Svineslagter
Svendeprøvevejledning – Kreaturslagter
Tarmrenser
Svendeprøvevejledning – Tarmrenser
Opskrifter til forædling
Håndrørt frikadelle
Grillpølser
Kødpølse
Håndrørt medister
Hjemmelavet spegepølse