For Skoler

Svendeprøvevejledninger

Slagterfagets fællesudvalg sikrer at svendeprøvevejledningerne til faget altid er opdateret og gældende. Du kan finde vejledninger, regualtiver og procedurer til uddannelserne:

Gourmetslagter


Svendeprøvevejledning – Butik


Svendeprøve praktisk opgave – Butik


Svendeprøvevejledning – Delikatesse


Svendeprøve praktisk opgave – Delikatesse


Svendeprøvevejledning – Pølsemager


Svendeprøve praktisk opgave – Pølsemager


Svendeprøvevejledning – Slagtning

Slagter


Svendeprøvevejledning – Slagter


Svendeprøve praktisk prøve – Slagter


Bilag – Slagter


Svendeprøvevejledning – Forædler


Svendeprøvevejledning – Svineslagter


Svendeprøvebilag – Svineslagter


Svendeprøvevejledning – Kreaturslagter

Tarmrenser


Svendeprøvevejledning – Tarmrenser

Opskrifter til forædling


Håndrørt frikadelle


Grillpølser


Kødpølse


Håndrørt medister


Hjemmelavet spegepølse

Afsluttende skole- og praktikerklæring


Afsluttende praktikerklæring

Bedømmelses blanketter


Se alle