Slagterafdeling vinder Årets Læreplads 2017


Meny Aalborg er blevet kåret som årets bedste læreplads 2017 af Danske Erhvervsskoler og –Gymnasier.

Prisen som Årets Læreplads 2017 gik i år til Meny Aalborg. Det var syv gourmetslagterelever, der i fællesskab havde indstillet deres læreplads. De tager deres skoleperioder på TECHCOLLEGE i Aalborg.

I begrundelsen for at førstepladsen gik til Meny Aalborg, lyder det:

– at der helt tydeligt lægges meget stor vægt på, at lærlingene får en uddannelse på et højt fagligt niveau, og at de også lærer discipliner, som ligger uden for pensum. De har en meget engageret chef, som tager sit uddannelsesansvar meget alvorligt og ved at have så mange elever også skaber et læringsmiljø eleverne imellem, skriver Danske Erhversskoler og –Gymansier i en pressemeddelelse.

Meny Aalborg løb med den fornemme pris foran både Grundfos og Au2fix Bornholm, som også var nomineret til prisen og som fik henholdsvis 2. og 3. pladsen. I alt var 291 virksomheder indstillet til prisen.

– Vi vinder prisen, fordi vores slagtermester, Thor Bak, arbejder målrettet med vores elever, og som sammen med de øvrige ledere og svende giver eleverne muligheden for at få en enestående uddannelse inden for faget, skriver Meny Aalborg selv om prisen på butikkens Facebook-side.

Kåringen foregik i København, hvor virksomhederne fik overrakt diplom og Årets Læreplads-statuette.