Pernille fra Aalborg er Danmarks bedste gourmetslagter 2018

DMISkilss2018Slagter
Foto: Foto: SkillsDenmark/Per Daugaard

DM i Skills 2018 kulminerede lørdag med kåringen af danmarksmestrene på 42 erhvervsuddannelser i MCH Messecenter Herning.

Efter tre hektiske konkurrencedage kunne Pernille Løvig Nielsen fra Aalborg lade sig hylde som Danmarks bedste gourmetslagter. Pernille er i lære hos Slagteren & Kokken i Gistrup og går til daglig på TECHCOLLEGE.

Ikke muligt uden bred opbakning

Hos Fødevareforbundet NNF er der stor glæde at spore over endnu et vellykket danmarksmesterskab med dygtige og kreative unge.

– Hos Fødevareforbundet NNF er vi stolte og meget begejstrede over, at de unge klarer sig så flot. De udfolder sig på DM i Skills og bidrager med kreativitet og nytænkning til faget, som er helt uvurderlig, siger Pia Antonsen, næstformand i Slagterfagets Fællesudvalg, der også sender tak til sponsorer og skoler for opbakning til DM i Skills.

– Det var simpelthen ikke muligt at være med til et arrangement som DM i Skills uden den store opbakning fra sponsorer og skoler, så der skal lyde en meget stor tak til dem, tilføjer hun.

Undervisningsminister Merete Riisager skød DM i Skills i gang til åbningsceremonien torsdag den 18. januar. Næsten 50.000 besøgende lagde siden vejen forbi DM i Skills i Herning.

Til næste år er Næstved værtsby for DM i Skills, som finder sted 4.-6. april 2019.